Pages

Ads 468x60px

17 Temmuz 2008

Bu akşam ne yapsak?

Öncelikle Google'de "Hidden object games" yazılır. n tane oyun bulunur ve indirilir. Sonra arkadaşlarla toplanılır ve laptop tv'ye bağlanır. Televizyonun kocaman bir lcd ya da plazma olması veya daha iyisi bir projeksiyon cihazı oyunun selameti ve kalabalık grubun rahatı açısından önemlidir. Olmadı küçük bir grupla herhangi bir bilgisayarda da oynanabilir.

En yetenekli oyuncu mouse'a geçer. Bu nedense her zaman bir kadındır, erkekler bu konuda o kadar becerikli değildir. Diğerleri tercihen ellerine birer laser pointer alır ya da barnak (parmak da denir) yardımı ile bulduklarını mouse komutasını elinde bulunduran kişiye gösterir. Sonra karma karışık ekranda listedeki alet edevat aranır. "lan makas nerde?", "abi zaman geçiyo yaaa", "wrench ne demekti abi?", "hint alalım hint", "aha da kelebek orda, aha işte işte!", "yuh nasıl gördün!", "yürü be, bitti bu level!" nidaları eşliğinde saatlerce oyun oynanır. Gözler kan çanağına döner, zor cisimleri bulan arkadaşlar diğerlerinin saygısını ve takdirini kazanır. Çok pis yerleştirişmiş cisimlere grupta bayan yoksa aleni, varsa da içinden küfrederek stres atılır. Zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz, bi bakmışsınız gecenin bi vakti olmuş. Herkes beraber eğlenmenin verdiği mutlulukla evlere dağılır.

Eğlencelidir yani, bi deneyin.

1 yorum:

Halime dedi ki...

ooo bak nasıl heyecan oldu :) çok keyfli birşeye benziyor bu oyun. en kısa sürede deniyoruz. Teşekkür ederiz.

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Kendi halinde, sıradan, hayatın koşturmacası içinde yuvarlanıp giden, çocuk ruhlu ve hiç büyümek istemeyen bir adam burada içini döküyor...