Pages

Ads 468x60px

17 Ağustos 2006

şehrimize sahip çıkalım


Ankara'yı bir yap-boz'a çeviren biricik belediye başkanımız, yıllardır içinde kaldığı üzere Kuğulu Park'ı ne yaptıysa bir türlü ortadan kaldıramadı. Şimdi ucundan azıcık kırpmak suretiyle o bölgeye bir alt geçit yapmaya çalışıyor. Ankaralılar olarak buna izin vermemek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dün akşam Kuğulu Park'daydık, bu akşam da gideceğiz. Gerekirse yarın da, öteki gün de. Vatandaşlarla beraber Çankaya Belediyesi'nin iş makinaları ve kamyonları da kesilecek ağaçların olduğu yerde kesimi engellemek için nöbet tutuyor. Herkesi bekleriz. Bu arada konu ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı çıktığını da ekleyeyim.

Eski şehrimi ve logosunu çok özledim. Ankara bir daha kolay kolay eski haline dönmez herhalde artık. Çok yazık oldu bu şehre.

Bu arada altı üstü altı avro yüzünden tatilimin ilk 3 gününü 36 derece sıcak altında sağa sola koşturmakla geçirmemi sağlayan gümrük mevzuatına huzurlarınızda en içten saygılarımı sunmak istiyorum.

1 yorum:

limoncicegi dedi ki...

Yurutmeyi durduma kararini bilmiyordum ... cok sevindim.. peki o kamyonetler ve diger kazi makinalari halen niye var. tekrar kaldirim tasi doseyip, hem o taraf sakinlerini rahatsiz etmek hemde parasina para katmak isteyen bir taserona yag cekmek icin mi ?

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

Kendi halinde, sıradan, hayatın koşturmacası içinde yuvarlanıp giden, çocuk ruhlu ve hiç büyümek istemeyen bir adam burada içini döküyor...